17 augustus 2022

Jeu de Boules baan geopend!

De Jeu de Boules baan is geopend! Na de oplevering van de zorgvilla is de hovenier aan de slag gegaan met de tuin zodat we heerlijk van de warme zomer konden genieten. Daarbij was een belangrijke wens dat er een Jeu de Boules baan gerealiseerd werd, en die is er gekomen! Daar gaan we samen met bewoners veel gebruik van maken!

Bij het openen van een zorgvilla heeft de binnenkant van het huis prioriteit. Mensen komen er wonen. Een fijne sfeer en mooie aankleding zijn dan ook heel belangrijk. Je wilt ermee bereiken dat bewoners trots zijn op hun nieuwe woning. Daarbij mag uiteindelijk de tuin natuurlijk niet ontbreken. Lekker buiten zitten en genieten van mooie beplanting en een inrichting wat uitnodigt om ook actief bezig te kunnen zijn. Dat is wat wij voor ogen hebben bij het inrichten van een tuin.

Vooraf hebben wij samen met de bewoners gekeken naar de wensen die er zijn. En een jeu de boules baan stond bij hen toch wel hoog op de lijst.


Volgend jaar staat de achtertuin op onze agenda. Deze zal worden ingericht als een beleeftuin. Ook hierin zullen wij samen met de bewoners ideeën gaan verzamelen die wij mee kunnen nemen bij het inrichten van de beleeftuin.