Het actuele projectnieuws

23 februari 2023

Iedere woensdag Open Huis!

Lees meer
06 januari 2023

Huize Nieuw Vogelesang in beeld

Lees meer
20 oktober 2022

Open Huis zaterdag 5 november

Nieuw Vogelesang heeft in mei 2022 haar deuren geopend. Een nieuwe, kleinschalige zorgvilla waar comfortabel en vertrouwd wonen centraal staat. De 14 luxe appartementen en 6 studio’s zijn verdeeld over drie woonlagen, waarvan nog enkele appartementen en studio’s beschikbaar zijn. Heeft u interesse om (met uw partner) te komen wonen in onze zorgwoningen met een 24-uurs Wlz indicatie? Bezoek ons Open Huis op zaterdag 5 november tussen 10.00-12.00 en 13.30-16.00 uur. Aanmelden is niet nodig.  U kunt ook contact met ons opnemen om een brochure aan te vragen.

Lees meer
17 augustus 2022

Jeu de Boules baan geopend!

De Jeu de Boules baan is geopend! Na de oplevering van de zorgvilla is de hovenier aan de slag gegaan met de tuin zodat we heerlijk van de warme zomer konden genieten. Daarbij was een belangrijke wens dat er een Jeu de Boules baan gerealiseerd werd, en die is er gekomen! Daar gaan we samen met bewoners veel gebruik van maken!

Lees meer
17 augustus 2022

Zelfstandig autorijden | wens van bewoner in vervulling!

'Ik zou zo graag zelfstandig mijn vriendinnen en familie willen bezoeken. Het is fijn dat ik in mijn netwerk mensen om me heen heb die mij regelmatig komen ophalen en weer thuis brengen. Toch vraag ik mij af of ik mijn vrijheid nog wat meer kan vergroten. Of ik ook zelf nog van A naar B kan gaan zonder dat ik afhankelijk ben van andermans agenda'.

Lees meer
10 augustus 2022

Op pad met de Bosboemel naar de Amerongse bossen!

Een aantal bewoners hebben genoten van een ritje door de Amerongse bossen met de Bosboemel. De Bosboemel is een elektrische aangedreven golfkar, speciaal voor mensen met een mobiele beperking. Zo kunnen zij ook genieten van de mooie natuur. Het weer was perfect en de stemming zat er goed in. Bij thuiskomst dan ook alleen maar blijde en tevreden gezichten. En aan de koffietafel werd de busrit nog even uitvoerig onder elkaar besproken.

Lees meer
16 maart 2022

Open Dag op 26 maart

Begin mei kunnen de eerste bewoners hun intrek nemen in een van de nieuwe appartementen in onze zorgvilla. Na een grootschalige verbouwing herbergt dit voormalig hotel-pension Vogelezang nu 14 luxe zorgappartementen, 6 studio’s, sfeervolle ontmoetingsruimtes, dakterras, serre en een grote tuin rondom het pand.

Lees meer
22 februari 2022

Proosten op samenwerking

Onlangs hebben we als zorgondernemers het glas geheven met Estea en geproost op onze samenwerking.

Lees meer