Over Nieuw Vogelesang

Ook als zelfstandig wonen niet meer haalbaar is, wilt u uw dagen graag zo prettig mogelijk en naar uw eigen wensen doorbrengen. Bij Nieuw Vogelesang begrijpen we dat goed. We bieden u in onze zorgvilla dan ook graag het comfort en de warmte van een eigen woning, in combinatie met professionele en deskundige zorg. Hierbij respecteren we uw wensen. Zo kiezen we zorgmomenten die passen bij uw dagritme.

Over de zorgondernemers

Wij zijn Gerrit en Edith Aartsen, zorgondernemers van “Nieuw Vogelesang”. Wij spraken jaren geleden naar elkaar toe de droom uit om met elkaar een mooi zorghuis in te richten voor mensen met een hulpvraag rondom dementie en/of somatiek.  

Onze focus ligt op het wonen en het welzijn van de bewoners. Wij kijken naar wat er nog mogelijk is vanuit bewoners en leggen daar de nadruk op, niet op de dingen die niet meer mogelijk zijn. De kracht zit juist in het 'samen' doen. 'Alleen' is soms een opgave te hoog gegrepen, maar 'samen' komen we veel verder.

Wij staan voor kleinschalige zorg met vaste verzorgenden. We willen bewoners een gevoel van thuiskomen geven. Iedere bewoner heeft een eigen plek maar we bieden ook 'samen zijn' aan door middel van een dagprogramma dat onder andere bestaat uit samen eten, samen de maaltijden klaarmaken, boodschappen doen voor wie dat wil en nog kan en mogelijk samen tuinieren. We staan niet alleen voor de benodigde zorg maar we staan met name in voor het welzijn van onze bewoners.